Kuhinjska stekla

Kuhinjska stekla sledijo modnim trendom in se vedno pogosteje uporabljajo pri načrtovanju modernih kuhinjskih prostorov. Z zamenjavo keramičnih površin s kuhinjskimi stekli dodamo kuhinji predvsem modni in tudi osebni videz. V osnovi se za kuhinjska stekla uporablja kaljeno steklo, saj se s tem zagotovi maksimalna varnost v kuhinjskih prostorih.Obstaja več razlogov, zakaj se kuhinjsko steklo izvrstno poda v moderne kuhinje:

  • stenam daje sij, globino in specifičen efekt
  • steklene površine zelo poudarijo linije
  • eleganten videz v primerjavi s keramičnim ozadjem
  • kuhinja deluje zaradi odbijajočega se efekta večja
  • preprosto čiščenje v primerjavi s keramiko

Naše podjetje nudi dve različni vrsti kuhinjskih stekel:

  • Enobarvna kuhinjska stekla
  • Kuhinjska stekla s fotografijo ali grafiko

Pri enobarvnih kuhinjskih steklih imate na izbiro veliko različnih barvnih odtenkov. Na tak način lahko izberete barvo, ki Vam bo ustrezala in bo skladna s celostno podobo Vaše kuhinje. Steklo se obarva tako, da se na zadnjo stran steklene površine nalepi enobarvna folija.

Fotografija ali grafika
je natisnjena na posebno folijo, motiv lahko izberete  sami, seveda pa Vam lahko tudi svetujemo kakšen motiv bi se podal v Vašo kuhinjo. Vsekakor lahko tudi uporabite svoje fotografije, če je velikost primerna za izdelavo. Folija se prilepi na zadnjo stran stekla, tako da daje bleščeč videz motivu, ki ste ga izbrali za Vašo kuhinjo. Kuhinja bo s foto-steklom dobila edinstven videz, saj je izdelana čisto po vašem okusu in želji. Če se boste težko odločili za motiv Vam nudimo tudi računalniške simulacije z večimi motivi za vašo kuhinjo, da bo odločitev lažja.Cena za izdelavo kuhinjskega stekla (5mm opti white (steklo z največjo belino) kaljeno) z grafiko ali fotografijo  je
 180,00 €/m2 z ddv  in vključuje  meritve na objektu, steklo, izdelavo grafike in apliciranje na zadnjo stran stekla ter montažo kuhinjskega stekla. Prevoz na območju Ljubljane je brezplačen.

Izrez za napo in izvrtine za stikala so vključeni v ceno. Vkolikor vam ne ustreza motiv iz naše baze (www.faraon.si) in nimate svojega motiva v ustrezni ločljivosti, je potreben odkup motiva s spletne baze, katerega strošek je 27 € + ddv.

Obdelava motiva in priprava na tisk se obračuna pavšalno: 20 € + ddv

Motivi so aplicirani na zadnji strani stekla, kar omogoča normalno čiščenje stekla s prednje strani.

V primeru, da je naročena količina manjša od 1 m2, se obračuna 1 m2.

 


Kontakt

Faraon Design
tel.: 00386 1 28 35 664
mail:design@faraon.si
Podsmreka 7b
1356 Dobrova
(Rotar center Eurogarden)

Založništvo

Knjiga Skrivnosti Jadrana