Fototapete

S fototapetami si popestrite vaše bivalne prostore: kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico, stopnišče... prav tako tudi poslovni prostor, saj je na njih lahko tudi vaš logotip ali tematika v vezi z vašim poslovanjem.

V spominu imamo še fototapete iz 80-tih let 20. stoletja z motivi živali, eksotičnih plaž in alpskih vasic, sedaj pa se vračajo; drugačne, lepše, izvirnejše in z enim samim ciljem – da nas popolnoma prevzamejo! Nič več ne gre za puste vzorce, temveč so na voljo v nešteto barvah, materialih, reliefih in z različnimi vzorci in poslikavami, celo z motivi, ujetimi z vašim digitalnim fotoaparatom. Z njimi lahko optično razširimo prostor ali pa vanj privabimo košček narave. Včasih poskrbijo za dramatičen vtis, spet drugič zaokrožijo prostor v celoto in poskrbijo za pravo vzdušje. S fototapetami naredimo prostor unikaten in oseben. Z različnimi motivi fototapet lahko ustvarite različne optične in ambientalne učinke. Z njimi lahko popestrite ter optično spremenite prav vsako steno v vašem stanovanju ali poslovnem prostoru, prav tako tudi vrata, omare...

Foto tapete imajo poleg estetskih še eno dobro lastnost: Če tudi zagotavljajo dolgotrajno obstojnost, jih je enostavno menjati – tako kot bi prepleskali le del stene, česar boste veseli predvsem tisti, ki se hitreje naveličate.

Od fotografije do tapete

Današnja tehnologija omogoča izdelavo po meri, kar pomeni, da je izbira motivov dobesedno neomejena. Fotografija, ki ste jo pravkar posneli s svojim digitalnim fotoaparatom, lahko že čez nekaj dni krasi steno vaše dnevne sobe, v naravni ali celo nadnaravni velikosti!
Natisne se pomočjo najsodobnejše tehnologije - digitalnega tiska, kar zagotavlja, da so na fotografijah, ne glede na to, za kako veliko povečavo se odločimo, natančno vidni tudi najmanjši detajli, kar fotografiji daje globino in videz resničnosti.
So samolepilne in lahko snemljive, tako da omogočajo enostavno odstranitev ali zamenjavo.

Digitalna fotografija pa omogoča še precej več: ko izberete motiv, je možno prilagoditi odtenke barv fotografije, tako da se ta sklada z barvo ostalih sten, se prilagaja vaši sedežni garnituri ali drugemu pohištvu. Tako lahko poleg stilske dosežete tudi barvno harmonijo prostora.Cenik

Obdelava vaše fotografije ali uporaba fotografije iz naše galerije in priprava na tisk
(pavšalno):
20,00 €/kos

Odkup fotografije v ustrezni resoluciji s spletne baze: 27 €/kos

Strukturirane stenske fototapete (zelo kvaliteten papir primerne debeline, ki se lahko odstranjuje, različne površine: gladka, pesek, pomaranča...)

  Velikost Cena (€/m2)
tisk fototapete velikosti do 3m2 30,00 €
tisk fototapete velikosti do 12m2 27,00 €
tisk fototapete velikosti 12 do 30m2 25,00 €
tisk fototapete velikosti 30m2 24,00 €

Fototapete na samolepilni foliji (za lepljenje na gladke površine, kot so vrata, pohištvo, steklo, ipd.)

Velikost Cena
1m2 33,00 €

Folija za mehansko in UV zaščito fototapete
(opcijsko)

Velikost Cena
1m2 15,00 €

Grafična obdelava fotografij (opcijsko)

Čas Cena
1 ura 25,00 €


Navedenim cenam je potrebno prišteti še 22% DDV

V primeru, da je naročena količina manjša od 1 m2, se obračuna 1 m2.
Na željo stranke vršimo tudi montažo na objektu.


Kontakt

Faraon Design
tel.: 00386 1 28 35 664
mail:design@faraon.si
Podsmreka 7b
1356 Dobrova
(Rotar center Eurogarden)

Založništvo

Knjiga Skrivnosti Jadrana